Végkiárusítás!

Minden készleten lévő termékre -15% kedvezmény! A kedvezmény a végösszegből kerül levonásra!

Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Szűrés
Termék státusza
Márka választó

Szent-Györgyi Albert

Szent-Györgyi Albert örökösei a szegedi Goodwill Pharma Kft.-t bízták meg a védjegyoltalom alatt álló „Szent-Györgyi Albert” név gondozásával. Mivel ez a név az elmúlt 100 évben szorosan összefonódott a C-vitaminnal, ezért egy olyan C-vitamin termékcsalád megalkotásával szeretnénk tisztelegni Nobel-díjas tudósunk előtt, amely méltó a Professzor úr nevéhez.

Szent-Györgyi Albert máig egyetlen magyar tudósként hazai kutatásaiért 1937-ben kapott orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. A Goodwill Pharma missziója megőrizni és folytatni azt a példaértékű munkát, amelyet Szent-Györgyi Professzor végzett a tudományért, az egészségügyért és az emberekért.

A Nobel-díj 80. évfordulója alkalmából 2017-ben a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő céllal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.
Azok az orvosok válnak érdemessé a díjra, akik szakmai felkészültségük mellett tudományos igényességükkel, odaadásukkal és humanitárius szemléletükkel kiemelkednek az orvostársadalomból.

A termék megvásárlásával Ön támogatja a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj díjalapját.


2termék12

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!