Végkiárusítás!

Minden készleten lévő termékre -15% kedvezmény! A kedvezmény a végösszegből kerül levonásra!

Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Salonpas tapasz japán fájdalomcsillapítószer 20 db / doboz
Salonpas tapasz japán fájdalomcsillapítószer 20 db / doboz
4 190 Ft

Salonpas tapasz japán fájdalomcsillapítószer 20 db / doboz

Hogyan használjam?
Alkalmazás módja: Távolítsa el a tapasz hátoldalán lévő védőfilmet. Helyezze rá az előzetesen megtisztított és száraz kezelendő bőrfelületre és enyhén simítsa rá. Naponta legfeljebb háromszor cserélheti a tapaszt, de 8 óránál tovább ne maradjon a bőrön.

Salonpas tapasz, japán fájdalomcsillapítószer
Ízületi fájdalom, rándulás, vállfájdalom esetén a kisebb felületekre

A Japán Salonpas tapasz fájdalomcsillapító hatású tapasz, amely
- ízületi fájdalom,
- rándulások, ficamok,
- derékfájdalom,
- vállmerevség
esetén ajánlott a fájdalom enyhítésére.

A Salonpas tapasz készítmények hatóanyagai a metil-szalicilát, a mentol és a tokoferil-acetát (E-vitamin), valamint a kámfor.

A metil-szalicilát a szalicilsav származéka, mely a népi gyógyászatban is régóta használatos, eredetileg fűzfakéregből nyerték ki, de több növényben is megtalálható. A metil-szalicilát az úgynevezett nem-szteroid gyulladáscsökkentő szerek közé tartozik, hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító.

A mentol és a kámfor ugyanakkor a bőrben lévő tapintás-, nyomás-, fájdalom-, meleg- és hidegérzékelő receptorokra is hat. A nem-szteroid gyulladásgátló hatáson túl ez a bőrizgató mechanizmus eredményezi a Salonpas tapasz fájdalomcsillapító, izomlazító és vérkeringést fokozó hatását.

Raktáron :  1 db
4 190 Ft
Egységár: 210 Ft/db
Adatok
Gyártó ország
Japán
EAN kód
4987188505052
Cikkszám
000_654
Összetétel
Egy tapasz hatóanyag tartalma: 7,11 mg racém kámfor, 11,5 mg all-rac-alfa-tokoferil-acetát, 32,7 mg levomentol, 36,1 mg metil-szalicilát.

Segédanyagok: butilkaucsuk, természetes kaucsuk, hidrogénezett gyanta glicerin-észter, almasavas gyanta glicerin-észter, polibutilén, cink-oxid, kolloid szilícium-dioxid, keményítő-akrilát, butil-hidroxitoluol, titán-dioxid (E171), illatanyag.