Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Paleolit Mélytengeri magnézium fürdősó 1000 g
Paleolit Mélytengeri magnézium fürdősó 1000 g
2 390 Ft

Paleolit Mélytengeri magnézium fürdősó 1000 g

Felhasználás
Lábfürdőhöz: 20-25 gramm/alkalom (kb. 2 evőkanál).
Testfürdőhöz: 200 gramm/alkalom
Min. 20 perc fürdési idő ajánlott
Extrém tisztaságban és nagy hatékonysággal biztosítja a szervezet magnéziumszükségletét testünk egyik legnagyobb szervén, a bőrünkön keresztül.
100%-ban természetes, magas biológiai hasznosulású transzdermális magnéziumunk egy több százmillió éves tengeri ősüledékből származik, mely 2000 méter mélységben terül el az európai földkéregben. Érintetlen forrásból, természetes tökéletességében.

Raktáron
2 390 Ft
Egységár: 2,39 Ft/g
Részletek
A magnézium létfontosságú és egyben egyik legfontosabb mikrotápanyaga szervezetünknek. Tanulmányok azonban azt mutatják, hogy nagyjából 70%-unk valamilyen mértékben magnéziumhiányos.

A Mélytengeri magnézium akkor is alkalmas a megnövekedett magnéziumigény kielégítésére (stresszhelyzet, sport, stb.), ha emésztési panaszokkal reagálunk a különféle magnéziumforrások nagyobb dózisú, szájon át történő pótlására.

Magnézium-fürdősónk alapja úgynevezett „bischofit”, egy különleges tengeri sókoncentrátum a Perm időszakból (közel 200 millió évvel ezelőtti). A bischofit ökológiailag tiszta, természetes magnéziumásvány, nevét Gustav Bischof német geológusról kapta. Egyedülálló összetételéből és mélytengeri elhelyezkedéséből adódóan sokkal magasabb koncentrációban tartalmaz magnéziumot, mint bármely ismert tengeri vagy óceáni só. És nem csak emiatt csodálatos testünk számára...
Adatok
Származási hely
Hollandia
Cikkszám
000_051
Tömeg
1 kg/db
Összetevők
víz, természetes eredetű magnézium-klorid (MgCl2)