Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Nordic Koivu Bio Nyírfanedv 500 ml
Nordic Koivu Bio Nyírfanedv 500 ml
2 840 Ft

Nordic Koivu Bio Nyírfanedv 500 ml

Hogyan használjam?
Felhasználási javaslat:
Újszülött kortól adható (kezdetben napi 10-20 ml). Általános adagolása 6 éves kortól, napi 1dl, reggel éhgyomorra. Ezt napjában ötször is megismételhetjük (5*1dl), mert az adagolás függ az egyén életmódjától (pl.: sportoló), és a környezeti változóktól is (pl.: magas hőmérséklet, és páratartalom).

Néhány bevált tipp az alkalmazáshoz:
Belsőleg: Mielőtt lenyelnéd, tartsd egy kicsit a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. Ha hányinger vagy fejfájás gyötör, igyál meg 2,5 dl nyírfanedvet és dőlj le 20 percre. Még a másnaposság is enyhíthető, ha lefekvés előtt elfogyasztasz 2,5 dl nyírfanedvet. Ha böjti napot tartasz, akkor 1 palackot ossz 5 részre, és úgy idd, más folyadékok kíséretében.
Külsőleg: a nyírfanedv a bőr számára is fontos alapanyag. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet. Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!Nordic Koivu Bio Nyírfanedv
Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv® - Ipari titokkal védett! Gyártó: a természet. Emberi kezek nem érintik.

Nordic Koivu® - Ipari Titokkal védett Bio nyírfanedv

Bio nyírfanedvünket úgy fogyaszthatod a palackból, ahogy azt a természet előállította. A nyírfák nedve ugyanis gyorsan romlik, ezért a forgalmazók cukrot vagy citromsavat adnak hozzá. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv azonban semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Hogy tud elállni mégis tartósítószerek és egyéb felütések nélkül, illetve őrizni a kolloidális tápanyagokat? Nos ez egy, több mint 10 éves kutatómunkának az eredménye. Ma ez a palackozási technológia ipari titokkal védett!

Rendelhető
2 840 Ft
Egységár: 5,68 Ft/ml
Részletek
Nordic Koivu® bio nyíranedv

Ez valódi nyírfanedv, és nem nyírfalé vagy nyírfalé üdítő. A fanedvet 1 évben egyszer tudják palackokba tölteni, és akkor is csak 3 hét áll rendelkezésre. Egyszóval ez a termék limitált szériás, és nem tömeggyártott. Ennél természetesebb wellness italról szerintem még nemigen hallottál! A Nordic Koivu® bio nyírfanedv olyan életelixír, ami erőt és immunitást ad a nyírfáknak, és az embereknek is.

A szerves anyagokban gazdag fanedv, már csecsemőkortól fogyasztható, és fogyasztása:
- támogatja az immunrendszer egészségét
- hozzájárul hormonális egyensúly és a
- sav-bázis egyensúly fenntartásához
- természetes izotóniás ital
- fokozza a fizikai és szellemi erőnlétét
- felgyorsítja testünk saját salaktalanító folyamatait és
- számos bőrpanaszhoz kínál segítséget

SPORTOLÓKNAK IS!
- megőrizi fizikai igénybevétel esetén a test, folyadék- és elektrolit-háztartás egyensúlyát
- azonnali regenerációt nyújt maximális intenzitású terhelés mellett is
- csökkenti az izomláz kialakulásának esélyét

A természet wellness itala

A nyírfanedv számtalan éltető elemet tartalmaz, főként betulint, komplex szerves savakat (nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére). Az íze az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés utóízzel, valamint egy kis faaromával.

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv gyártója: a természet. Feltétlen próbáld ki!
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
A termék előállítását ellenőrzi: FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG

Adatok
Cikkszám
000_528
Figyelmeztetések
A nyírfanedv természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázd fel a palackot!

Tárolása:
bontatlanul maximum 20˚C -on!!!, felbontva 8˚C alatt, 5 napig.

Kiszerelés:
500 ml / 5 napi adag (megjegyzés: teljes egészében organikus termék, amit felbontást követően 5 nap alatt el is kell fogyasztani!)