Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Natur Tanya Szerves Növényi Hialuronsav tabletta 30 db
Natur Tanya Szerves Növényi Hialuronsav tabletta 30 db
4 590 Ft

Natur Tanya Szerves Növényi Hialuronsav tabletta 30 db

Hogyan használjam?
Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.

Natur Tanya Szerves Növényi Hialuronsav
Szerves, fermentált, növényi hialuronsav

Növényi eredetű, baktérium fermentációval készült szerves hialuronsav, C-vitaminnal dúsítva a BŐR és a PORCOK egészségére!
- VEGÁN FORMULA
- NAPI 1 TABLETTA
- 100 MG BAKTÉRIUM-FERMENTÁLT HIALURONSAV
- HOZZÁADOTT C-VITAMMINAL AZ EGÉSZSÉGES KOLLAGÉNKÉPZŐDÉSÉRT

A vegán termék a szövetek számára fontos C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges KOLLAGÉN KÉPZŐDÉSHEZ, és ezen keresztül az erek-, csontok-, porcok-, fogíny-, fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez és a vas felszívódásához.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát.

Raktáron
Utolsó darab(ok)
4 590 Ft
Egységár: 153 Ft/tabl.
Részletek
Mi az a hialuronsav?
A termékben lévő hialuronsav baktérium fermentációval előállított növényi eredetű alapanyag. A hialuronsav az emberi szervezetben – többek között a szemben, a bőrszövetben, az ízületekben- természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni.

Tipp:
Még jobb eredményt érhetsz el, ha kollagénnel és Retard C-vitaminnal is kombinálod! Ne feledkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról sem.

Baktériumból természetesen fermentált hialuronsav!

3 kulcsszó: a gyártástechnológia, a tisztaság és az alacsony molekulasúlynak köszönhető biohasznosulás, amelyek megalapozzák a termék kiváló minőségét.

Habár szervezetünk képes önmagától előállítani hialuronsavat, a természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken. A Natur Tanya® hialuronsav tabletta; 100 mg aktív, fermentált hialuronsavat tartalmaz adagonként, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

Kíváncsi vagy, hogy mi az a hialuronsav és a fermentáció?
A nátrium-hialuronát, a hialuronsav nátriumsója, egy lineáris poliszacharid, amely D-glükuronsavból és D-N-acetil-glükozamidból áll, β- (1-3) glikozid kötésekkel összekapcsolva.

A fermentáció magyar jelentése: erjedés. Több ezer évre visszanyúló egyik legrégebbi biotechnológiai eljárás. Történelem előtti időktől készít az ember fermentációval élelmiszereket, mint kenyeret, sajtot, sört és bort. Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket a jó féle baktériumokkal, hogy olyan kíméletes és minőségi termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A fermentáció folyamatán átment élelmiszereknek szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük. Az ember felismerte és hasznosította az ezekben a folyamatokban rejlő lehetőségeket. Így jött létre a „fermentálás” (erjesztés), amely már tudatosan tervezett gyártástechnológiai folyamat.

Kinek ajánljuk?
- férfiaknak és nőknek egyaránt
- 6 éves kor feletti személyeknek
- aktív életet élőknek
- változatos étrendet követőknek

Adatok
EAN kód
5999882575629
Cikkszám
000_520
Tömeg
24,5 g/db
Összetevők

tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), malto­dextrin; nátrium-hialuronát, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), fényezőanyag (zsírsavak), L-aszkorbinsav


Hatóanyagok a napi adagban               1 tablettában

C-vitamin                                            12 mg (15%*)
Fermentált hialuronsav                            100 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték.

Figyelmeztetések
Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék 6 éves kortól alkalmazható
A termék alkalmazható vérhígító mellett
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában