Végkiárusítás!

Minden készleten lévő termékre -15% kedvezmény! A kedvezmény a végösszegből kerül levonásra!

Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Fytofontana ViroStop influenza elleni szájspray 30 ml
Fytofontana ViroStop influenza elleni szájspray 30 ml
2 690 Ft

Fytofontana ViroStop influenza elleni szájspray 30 ml

Fytofontana ViroStop influenza elleni szájspray 30 ml
Fytofontana ViroStop influenza elleni szájspray 30 ml
Fytofontana ViroStop influenza elleni szájspray 30 ml
Hogyan használjam?
A ViroStop szájpray használatát kezdje rögtön a megfázás első jeleinél / tüsszögés, torokfájás /, mielőtt a betegség kialakulna. Szintén használja, ha fertőzés veszélyének van kitéve.

A ViroStop spray használata felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára ajánlott.
Megelőzés esetén: a napi adag felnőttek számára 2x5 fújás, gyermekek számára 2x2 fújás a szájba.
Kialakult megbetegedés esetén: a napi adag felnőttek számára 3x5 fújás, gyermekek számára 3x2 fújás a szájba.
A jobb hatékonyság érdekében, javasolt a spray használata még 3 napig a tünetek megszűnése után is

VIROSTOP INFLUENZA ELLENI SZÁJSPRAY

A ViroStop Antibakteriális és antivirális hatású, természetes hatóanyagok egyedülálló kombinációja. Segít az influenza és a megfázás megelőzésében, valamint az akut állapot kezelésében. Egyrészt védőfóliát képez a száj nyálkahártyáján, így megakadályozza a baktériumok és a vírusok bejutását, tehát gátolja a fertőzést. Másrészt növeli a szervezet immunitását, így segíti megszűntetni az influenza és a megfázás tüneteit.

Természetes gát a vírusok és baktériumok ellen

•A Cistus creticusból nyert speciális hatóanyag, koncentrált formában tartalmaz polifenolokat, védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását,
•antimikrobiális hatással bír, így elpusztítja a kórokozókat,
•a legkorszerűbb vírusellenes szerekhez hasonlóan (pl. madár és sertésinfluenza elleni készítmények) gátolja a vírusok felszínén található neuraminidáz enzimet, így a vírus képtelen bejutnia a sejtbe, és szaporodni,
•magas polifenol tartalma révén erős antioxidáns hatással bír,
•spray formája lehetővé teszi a könnyű alkalmazást, és a készítmény egyenletes eloszlását a száj és a garat nyálkahártyáján.

Raktáron :  1 db
2 690 Ft
Egységár: 90 Ft/ml
Részletek
A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.

A cistus creticus kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5. Ennek kövezketénben ezek a vegyületek jól adszorbeálódnak a víriusok és sejtek felszínére, növelve a közvetlen gátló hatást. A kémiai vizsgálatok azt is bizonyították, hogy az alábbi vegyületekből jelentős mennyiséget tartalmaz a kivonat: tannin, triterpén falavonoidok és szaponinok.

A cistus kivonat nem csupán a vírusok növekedésének folyamatát gátolja, hanem a vírus fertőzés által kiváltott kóros immunológia reakciókat is helyes irányba tereli. A súlyos vírusfertőzések esetében ugyanis gyakran felborul a szervezet immunológia válaszképességének a megfelelő koordinálása. A SARS, a MERS és madárinfluenza megbetegedések esetében ezt az un. „citokin viharnak” nevezik a tudósok. Az immunrendszernek a vírusfertőzés gyógyítása érdekében termelt un. gyulladásos citokinek ( Pl IL6, TNF alfa stb) korlátok nélküli termelése gyakran nagyobb problémát okoz mint maga a vírus fertőzés. A cistus kivonat azt az kóros immunológiai folyamatot is képes megelőzni, így két fontos támadáspontos segít a betegség súlyosságának csökkentésében.
Adatok
Származási hely
EU
Cikkszám
000_262
Összetevők
Aqua, Echinacea purpurea extract, Acerola dried extract, Cistus creticus eriocephalus extract, Salvia officinalis extract, Citrus bioflavonoid complex, Oleum menthae piperitae, Suprasweet, Kalium sorbat.