Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Fogarasi Ganoderma & Shii-Take gomba kapszula 90 db
Fogarasi Ganoderma & Shii-Take gomba kapszula 90 db
5 890 Ft
5 190 Ft
12

Fogarasi Ganoderma & Shii-Take gomba kapszula 90 db

Fogyasztási javaslat
A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.
Fogarasi Ganoderma & Shii-Take gomba kapszula

Ganoderma
Kelet-Ázsiában már 4000 éve ismerik a kínai népi gyógyászatban. Ezalatt különböző gyógyítási módozatai terjedtek el egész Kelet-Ázsiában. A hagyományos kínai természetgyógyászok ma is a leghatásosabb erősítőnek a pecsétviaszgombát (ganodermát) javasolják.
A ganoderma különleges hatásait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: ADAPTOGÉN. A japán, amerikai és kínai kórházak és kutatóintézetek által végzett hosszas kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait.

Shii-take
A shii-take fontos fehérje és kálium forrás, de tönkjével együtt cink forrás is. Ez utóbbi különösen azért fontos, mert a cink jelentős szerepet játszik az immunrendszer aktivizálásában.
Sok komplex szénhidrátot, úgynevezett poliszacharidot tartalmaz. Proteinjében valamennyi aminosav megtalálható. Szárazanyagának csaknem 40 %-a esszenciális aminosav.
Raktáron
Utolsó darab(ok)
5 890 Ft
5 190 Ft
Egységár: 58 Ft/kapsz.
Kezdete: 2021.11.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény 12
Megtakarítás 700 Ft
Részletek
Ganoderma
Az ősi kínai medicina szerint a ganoderma (pecsétviaszgomba, reishi) is egy ilyen adaptogén gyógynövény, mely képes egyszerrre támogatni a szervezet védekezőképességét és idegrendszerét.
Természetgyógyászok, füves emberek allergiában, magas vérnyomásban, vírusfertőzésben és bronchitiszben egyaránt alkalmazzák. De a reishi (ganoderma) adaptogén hatása kiterjed a méregtelenítésre, hangulatra, étvágyra, életerőre és a mentális éberségre.
Ganoderma gombából, természetes módszerekkel vonjuk ki és sűrítjük azokat a hatóanyagokat, amelyek a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlenek (pl. poliszacharidok, vitaminok, ásványi anyagok, magnézium, kalcium, cink, vas, réz, germánium).
A C-vitamin segít a szervezetbe való könnyebb beépülésben.

Shii-take
Kínában és Japánban már több, mint 2000 éve ismert kitűnő csemege. Gyógyhatása miatt is nagyra becsülik.
A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavat, enzimet, számos összetett szénhidrátot, poliszacharidot és vitaminokat is tartalmaz. (B-vitamint, ergoszterint: a D-vitamin elővitaminját, így a vegetáriánusok számára is fogyasztható).
A shii-take ráadásul az ehető táplálékok közül az egyik legtöbb D-vitamint tartalmazza és mint ismeretes a D-vitaminból a szervezetünk a téli napokon kevesebbet tud saját magának előállítani, ezért fontos a megfelelő pótlás.

Adatok
Cikkszám
000_106
Összetevők
Shiitake (230g friss shiitakenak megfelelő), Ganoderma (19g friss gombának megfelelő), zselatin (kapszula anyaga)