Végkiárusítás!

Minden készleten lévő termékre -15% kedvezmény! A kedvezmény a végösszegből kerül levonásra!

Kérdése van? Hívjon minket! 06204577151

Caleido Krill olaj gélkapszula 60db
Caleido Krill olaj gélkapszula 60db
6 590 Ft

Caleido Krill olaj gélkapszula 60db

Caleido Krill olaj gélkapszula 60db
Caleido Krill olaj gélkapszula 60db
Caleido Krill olaj gélkapszula 60db
Fogyasztási javaslat
Naponta 2x1 kapszula a főétkezések előtt kb. fél órával, bő vízzel lenyelni. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot.

A készítmény fogyasztása előtt kérje ki orvosa véleményét. Ne szedje a készítményt, ha antikoagulánsokat szed, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, vagy allergiás a tenger gyümölcseire, halakra.
Krill olaj gélkapszula
KRILL olajat (rákok közé tartozó Euphausia superba krillből származó lipidextractum) tartalmazó étrend-kiegészítő gélkapszula.
Raktáron :  1 db
6 590 Ft
Egységár: 110 Ft/kapsz.
Részletek
Krill olaj gélkapszula 60 db 758 mg-os kapszula
Ajándék a világ legtisztább vizéből!

Omega-3 zsírsavval, 100%-os tisztaságú Superba Krill olajat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula
Miért a Krill olajat fogyasszam? Mert kiváló a hatása és olajozottan élhetek Mert jelentős mennyiségben tartalmaz könnyen hasznosuló omega-3 zsírsavakat (EPA: 120 mg, DHA: 55 mg / adag) Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények Mert nem terheli a májamat, mert vízben oldódik (foszfolipid) Mert a világ legtisztább vizéből származik (Antarktisz) Mert nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban Mert nem böfögtet, mint a halolajok
A déli sark vizeiben élő sarki krillben a hosszú láncú Omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az Omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását. A Superba Krill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a Caleido Superba Krill olaj a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes Omega-3 zsírsavval.Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött Omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található Omega-3 zsírsavak. A tiszta Caleido Superba Krill olaj bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxantinban. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissentartja a Caleido Superba Krill olajat, így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a Caleido Superba Krill olaj hosszútávon megőrizze stabilitását. Mitől vörös a SUPERBA Krill? Az ideális összetételen azt értjük, hogy a krillolaj magas koncentrátumban tartalmaz EPA-t és DHA-t egyedi foszfolipid formában, ami a szervezet számára fokozza a hatékony hasznosítást az agy és a sejtmembránok számára. A sarki krill továbbá bővelkedik egy fontos természetes antioxidánsban, az asztaxantinban. A SUPERBA Krill kapszula például eme antioxidáns tartalmának köszönheti mélyvörös színét. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az asztaxantin frissen is tartja a SUPERBA Krill-t, így nincs szükség további adalékanyagokra ahhoz, hogy a krillolaj hosszútávon megőrizze stabilitását. (Ezzel szemben a legtöbb halolaj tartalmú étrend-kiegészítő hozzáadott antioxidánst tartalmaz, hogy ne avasodjon meg az előállítás alatt vagy a tárolás közben.) Miért lehet jó barátunk a SUPERBA Krill, akire mindig lehet számítani? Többek között azért, mert elősegítheti a szervezet immunválaszait, vagyis ébren tarthatja testünk „helyőrségét” a betolakodókkal szembeni védekezés során – ami a jelenlegi környezeti hatásokat nézve nem kis feladat. Jó hatással lehet az ízületekre, megőrizve ezzel az általános mozgékonyságunkat, de bevetették már átlagosnak nem mondható állapot, például reumatoid artritisz ellen is. Pozitívan befolyásolhatja az idegrendszer működését, hozzájárulva az általános jó közérzet megtartásához, nem beszélve a szellemi teljesítmény fokozódásáról, amely rendszeres alkalmazásával bekövetkezhet. Jótékony hatással lehet a szívre, a szemre, a vérnyomásra, s egyes bőrproblémák is elháríthatók segítségével. A vörös rákolaj, a SUPERBA Krill tehát olyan ajándéka a természetnek, amellyel nem élni olyan mulasztás, amely nem csak a saját, de az utánunk jövő generációk egészségére is hatással lehet.
Adatok
EAN kód
5999886305048
Cikkszám
000_048
Tömeg
45,5 g/db
Összetevők
KRILL olaj (rákok közé tartozó Euphausia superba krillből származó lipidextractum), zselésítő anyag: zselatin, nedvesítő szer: glicerin

Energiatartalom 100g termékben: 3050 kJ (731 kcal)
Hatóanyag

Hatóanyagok a termék napi adagjában (2 gélkapszula):

 

Hatóanyag

 

Mennyiség

Krill olaj

(Euphausia suberba lipidextractum)

ebből:

1000 mg
   Foszfolipid 400 mg
   Omega-3 zsírsav 220 mg
      ebből: EPA 120 mg
                DHA 55 mg
   Omega-6 zsírsav 30 mg
   Asztaxantin 80 µg